+46 (0)13-991 32 10 info@igfgas.se

Tjänster som förvandlar biogasbranschen

På IGF Biogas erbjuder vi ett omfattande utbud av tjänster för att stödja våra kunder genom hela processen med biogasproduktion, från design och byggnation till drift och underhåll. Med över 15 års erfarenhet inom branschen har vi den kunskap och expertis som krävs för att säkerställa att er biogasanläggning fungerar optimalt. Våra tjänster omfattar konsultation och service, anpassade för att möta era unika behov.

Magnus Cedfalck

Magnus Cedfalck

Sälj / Marknadsansvarig

Expertis från design till drift

Konsulttjänster

Vår breda erfarenhet inom design, byggnation och drift av biogasanläggningar, från småskaliga projekt på gårdsnivå till storskaliga industriella installationer, gör oss till en pålitlig partner för alla aspekter av er biogasverksamhet. Vi erbjuder specialistkonsultation som täcker allt från initial planering och optimering av processflöden till genomförande av ombyggnationer och kapacitetsökningar på befintliga anläggningar. Vår expertis inkluderar även förebyggande och åtgärdande av driftstörningar, säkerställande av att er anläggning kör så optimalt som möjligt.

Support och Teknisk Expertis

Service

IGF Biogas har etablerat supportavtal med flera av Sveriges ledande biogasproducenter, där vi erbjuder distanssupport för styrsystem samt teknisk support för andra aspekter av biogasanläggningens drift. Vårt serviceerbjudande inkluderar regelbundet underhåll och akutservice för att adressera och lösa eventuella problem snabbt och effektivt. Genom att välja IGF Biogas som er servicepartner får ni tillgång till vår samlade kunskap och erfarenhet, vilket säkerställer att er anläggning alltid presterar på toppnivå.

Idealiskt för reningsverk och gårdsanläggningar

Uthyrning av gaslager

En essentiell komponent för varje biogasanläggning som söker effektiv gaslagring. Vi är stolta över att presentera vår påkostade 10 m³ gaslagermodell, en lösning som kombinerar hög kvalitet och flexibilitet för både reningsverk och gårdsanläggningar.