+46 (0)13-991 32 10 info@igfgas.se

Uthyrning av gaslager för biogasanläggningar

En essentiell komponent för varje biogasanläggning som söker effektiv gaslagring. Vi är stolta över att presentera vår påkostade 10 m³ gaslagermodell, en lösning som kombinerar hög kvalitet och flexibilitet för både reningsverk och gårdsanläggningar.

Magnus Cedfalck

Magnus Cedfalck

Sälj / Marknadsansvarig

Avancerad gaslagerdesign

Till skillnad från enklare versioner, erbjuder vårt gaslager en avancerad design med en inre membranklocka och ett yttre stålhölje för optimalt skydd. Denna konstruktion är inspirerad av de system som vanligtvis används i svenska och tyska reningsverk, vilket garanterar en robust och långvarig lösning för gaslagring.

Innovativ tryckhållning utan elektricitet

Det unika med vår modell är att den tryckhållande funktionen uppnås genom en vikt, vilket eliminerar behovet av elektricitet för drift. Detta gör anläggningen särskilt lämplig för platser där elmatning är en utmaning eller för dem som önskar en mer energieffektiv lösning. Dessutom möjliggör den begränsade storleken på 10 m³ enkel flytt och installation, vilket ger ökad flexibilitet för din verksamhet.

Flexibel och säker lösning

Ett stålhölje som yttre skal erbjuder ytterligare fördelar, speciellt när placering av gaslagret kräver beaktande av säkerhetsavstånd. Denna robusta konstruktion säkerställer att vårt gaslager inte bara är effektivt, utan också säkert att använda under olika förhållanden.

Möjligheter för större kapacitet

För de som behöver större kapacitet kan IGF Biogas även erbjuda gaslagerlösningar om 50 och 100 m³, vilket ger oss möjligheten att anpassa vårt erbjudande till just era behov.

Kontakta oss för anpassad lösning

Hos IGF Biogas är vi dedikerade till att erbjuda hållbara och kostnadseffektiva lösningar för biogasindustrin. Kontakta oss idag för att diskutera hur vårt gaslager kan integreras i er anläggning och bidra till er verksamhets framgång.