+46 (0)13-991 32 10 info@igfgas.se

Maximal effektivitet och säkerhet

På IGF Biogas är vi specialiserade på att leverera lösningar som inte bara effektiviserar biogasproduktionen utan också säkerställer att processen uppfyller alla miljö- och säkerhetsstandarder. Vårt utbud av tubvärmeväxlare och hygieniseringstankar är utformade för att möta dessa krav, genom att förbättra energieffektiviteten och säkerställa att biogödseln är säker och fri från patogener.

Magnus Cedfalck

Magnus Cedfalck

Sälj / Marknadsansvarig

Effektiv värmeåtervinning med tubvärmeväxlare

Optimering genom förvärmning och nedkylning

Våra tubvärmeväxlare är avsedda för att återvinna värme genom förvärmning av inkommande substrat samt nedkylning av den utgående biogödseln. Denna process möjliggör en signifikant minskning av uppvärmningsbehovet för det inkommande gödslet, med upp till 25% på årsbasis. Genom att återanvända värmeenergin i systemet kan vi hjälpa biogasanläggningar att minska deras energiförbrukning och öka deras totala effektivitet och lönsamhet.

Hygieniseringstankar för säker biogödsel

Garanterad säkerhet för olika substrat

För biogasanläggningar som behandlar flera olika typer av substrat, inklusive animaliska biprodukter, är det avgörande att säkerställa att den producerade biogödseln är fri från skadliga mikroorganismer. Våra hygieniseringstankar är designade för att uppfylla dessa behov, genom att effektivt eliminera patogener och säkerställa att biogödseln är säker för användning inom jordbruket. Genom att integrera dessa system i er anläggning kan ni försäkra er om att ni uppfyller alla gällande regler och standarder för behandling av biogödsel.

Anpassade lösningar för varje anläggning

Expertis som möter era specifika behov

På IGF Biogas förstår vi att varje biogasanläggning har sina egna unika utmaningar och behov. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är anpassade efter just era förutsättningar. Oavsett om det handlar om att välja den mest lämpliga värmeväxlaren eller utforma ett hygieniseringssystem som effektivt behandlar era specifika substrat, är vårt team redo att bistå med expertis och support.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.